Kategorie
 
 
 
 
 

Bílá pergola: transformujte vaši zahradu s exkluzivními modely!

Bílá barva není oblíbená pouze v interiéru, ale stále častěji se objevuje i v zahradních prostorech. Proto není překvapením, že bílé pergoly jsou momentálně hitem trhu. Svým zářivým vzhledem dokáží proměnit každou zahradu v ráj pohody. Ale na co si dát pozor při výběru bílé pergoly? A jaké výhody tyto modely nabízejí? Vše, co potřebujete vědět o pergolách, naleznete u společnosti SUNS – vašeho spolehlivého partnera pro pergoly a mnohem více.

Bílá hliníková pergola: Tento Trend je tady!

Trendy často vyžadují určitou dávku odvahy – koneckonců, chce to trochu kuráže vyzkoušet něco nového. A u bílé pergoly to platí dvojnásob. My však můžeme zaručit, že jakmile si svou novou pergolu ve vaší zahradě postavíte, budete se těšit z mnoha výhod! Aby vaše venkovní uspořádání vypadalo naprosto ohromující, jsme tu, abychom vám pomohli zvážit všechny důležité faktory při nákupu. Jen tak můžete udělat rozhodnutí, se kterým budete dlouhodobě spokojeni. Objevte bílé pergoly nyní u SUNS!

Co zvážit při nákupu bílé pergoly?

Bílá pergola může být velmi poutavá, a to je důležité mít na paměti při hledání toho pravého modelu. V mnoha případech je to záměrné, protože vytváří nádherný vizuální efekt. Zejména u tmavých fasád a teras naši zákazníci často volí bílé pergoly, protože silný kontrast vypadá obzvláště moderně a elegantně.

Pokud je váš styl spíše střídmější a preferujete vyhnout se bílým a nápadným prvkům ve vaší zahradě, můžete také zvážit naše pergoly v antracitové barvě – máme produkt pro každý vkus.

Pokud se rozhodnete pro bílou pergolu, je důležité, aby barva byla trvanlivá. U SUNS používáme vysoce kvalitní barvy s vynikající odolností, takže bílá barva nezežloutne pod vlivem slunce ani se neodlupuje kvůli zimnímu mrazu. Navíc bílá pergola s prémiovým práškovým lakem je relativně nenáročná na údržbu a snadno se čistí, protože nečistoty lze snadno opláchnout. S našimi produkty si můžete užívat svou pergolu dlouhá léta!

Stejně jako u všech ostatních pergol je klíčové věnovat pozornost kvalitě bílé pergoly. Vysoce kvalitní produkty nejenže zajišťují delší výdrž barvy, ale také snižují riziko defektů a poškození. Koneckonců, jistě si přejete užívat svou pergolu ve venkovním prostoru bez neustálých oprav. Se SUNS můžete těžit z:

- Vysoké kvality
- Robustní konstrukce
- Vysoké stability

Takto vaše bílá pergola snadno odolá větru a počasí!

Výhody bílé pergoly

Patříte mezi lidi, pro které je jedinečný styl velmi důležitý? Chcete vytvořit něco výjimečného nejen v interiéru, ale také ve venkovním prostoru? Pak je bílá pergola ideální volbou. S tímto prvkem dovedně vytvoříte akcent ve vaší zahradě, který vynikne mezi vším ostatním.

Velkou výhodou bílé barvy je, že v zahradě skutečně září. Vaše bílá pergola tedy nemá pouze funkční význam, ale může být také použita jako styličtí prvek. Například proti tmavé zdi domu vypadá bílá pergola obzvláště exkluzivně.

Stejně jako všechny ostatní pergoly, i bílá pergola nabízí pěkné útočiště ve vaší zahradě. V závislosti na její velikosti a designu je produkt vhodný jak pro tiché chvíle osamotě, tak pro speciální okamžiky s přáteli a rodinou. Umístěte své zahradní nábytek pod pergolu a chraňte je před větrem a počasím. Hlavní výhodou pergoly je totiž to, že poskytuje kryté místo ve vaší zahradě, kde si můžete odpočinout i za deště.

Pokud rádi trávíte čas venku, pergola je tou pravou volbou. Vytvoříte stylový okrasný prvek a můžete nechat svou duši relaxovat, ať už slunce svítí nebo ne. 

Dále je k dispozici mnoho doplňků pro pergoly. Chcete se chránit před silným sluncem v horkých letních dnech? Nebo si přejete více soukromí ve svém venkovním prostoru? Pak je pro vás ideální soukromí zábrana. Nebo chcete přinést pocit zimní zahrady do svého domova? Pak si můžete vybrat SUNS clony pro pergoly. Jak vidíte, bílá pergola vám nabízí spoustu možností, nejen vizuálně, ale i funkčně.

Typy našich pergol

Pergola SUNS MARANZA

Pergola, také známá jako SUNS Maranza, je ideálním hotovým řešením pro vaši terasu. S různými rozměry můžete snadno vytvořit sestavu, která vám vyhovuje. Přesah je vyroben z vysoce kvalitního hliníku, což zajišťuje pevnou konstrukci. Pergola je vyrobena z vysoce kvalitního průmyslového hliníku, který zaručuje pevnou konstrukci.

Pergola je vybavena flexibilními lamelami ve střeše. Tímto způsobem si vždy můžete vybrat, zda chcete sedět na slunci nebo ve stínu. Pokud jsou lamely uzavřeny, jste chráněni i před deštěm. Dešťová voda je odváděna skrze nohy konstrukce.

SUNS Maranza pergola také nabízí několik dalších možností. Ke stranám lze přidat rolovací clony, které vás ochrání před větrem a deštěm a zároveň nabízejí více soukromí. Další možností jsou hliníkové stínicí panely; krásný a velmi praktický doplněk k vaší pergole.

Pergola SUNS LUXE

Díky pergolám SUNS již není stavba pergoly složitým a zdlouhavým stavebním projektem: jedná se o chytré řešení s dlouhou životností. Ideální hotové řešení pro vaši terasu nebo patio. Můžete ji umístit samostatně nebo připevnit k existujícím strukturám.

Pergola Luxe je modulární design. S různými velikostmi a barvami si snadno vyberete pergolu, která vám vyhovuje. Můžete ji nekonečně rozšiřovat spojením různých velikostí dohromady. Pergola je vyrobena z vysoce kvalitního průmyslového hliníku, což zajišťuje pevnou konstrukci. Dále je vybavena flexibilními lamelami ve střeše nebo plně zatahovací střechou. Takže si vždy můžete vybrat, zda chcete sedět na slunci nebo ve stínu. Navíc vám umožňuje zůstat suchý, když prší. Dešťová voda je odváděna skrze nohy konstrukce. Pro extra atmosféru mají elektrické verze této pergoly také LED osvětlení, které lze snadno nastavit na různé teplé barvy podle okamžiku nebo vašeho osobního vkusu.

Pro střechu si můžete vybrat z tří různých možností u pergoly SUNS Luxe:

- Manuální střecha Luxe: Lamely ve střeše jsou manuálně nastavitelné podle vašich potřeb.
- Elektrická střecha Luxe: Lamely ve střeše jsou elektricky nastavitelné podle vašich potřeb.
- Zatahovací střecha Luxe: Střecha může být plně otevřena na jednu stranu.

Další možnosti:

Volitelné rolety, hliníkové panely nebo posuvné dveře lze přidat ve stejné barvě jako rám. Užitečné jako extra ochrana před větrem, sluncem a deštěm nebo pro vytvoření trochu více soukromí. Jedná se tedy o krásný a praktický doplněk k vaší pergole.

U elektrických variant si můžete vybrat elektrické nebo manuální rolovací clony. U manuální pergoly lze boční clony ovládat pouze ručně.

Posuvné dveře mají na stranách magnety, takže se dobře a těsně uzavřou. Tyto dveřní panely lze snadno posunout pomocí posuvného systému na požadovanou pozici ve stěně, což vám umožní určit velikost otvorů.

Hliníkové panely s vodorovnými lamelami, také známé jako "louver walls," jsou trvale instalované stěny, kde jsou lamely ručně nastavitelné.

Pergola SUNS ROTA

S pergolou SUNS Rota není stavba pergoly již časově náročným a komplikovaným projektem: jedná se o chytré řešení s dlouhou životností. Je to ideální hotové řešení pro vaši terasu. Můžete ji mít jako samostatnou strukturu nebo ji připojit k existujícímu budově. S 5 dostupnými velikostmi si snadno vyberete pergolu, která splňuje vaše přání.

Pergola je vyrobena z vysoce kvalitního průmyslového hliníku, což zaručuje pevnou konstrukci. Střecha se skládá z flexibilních lamel. Tímto způsobem máte vždy na výběr, zda chcete sedět na slunci nebo ve stínu. A při zavřených lamelách máte dokonce suché místo, když začne pršet! Dešťová voda stéká skrze nohy konstrukce.

Pergola SUNS Rota také nabízí možnost přidání rolovacích clon na strany, které vás ochrání před větrem a deštěm a zároveň poskytují více soukromí. Krásný a velmi praktický doplněk k vaší pergole.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze